• Levertijd 2-3 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL & BE
 • Veilig betalen

4.8uit 10 beoordelingen


  Leather care

  Your Belt 
  Bij Your Belt kies je voor een custom made riem. Houd er rekening mee dat er een verschil kan zijn in de structuur en kleine kleurverschillen kenmerkend zijn voor echt leder. Verschillende soorten leder reageren anders op kleurstoffen en slijtage en het accessoire kan na verloop van tijd van uiterlijk veranderen. Door een overmatig gebruik van Your Belt kan het voorkomen dat de gouden initialen vervagen, dit is een natuurlijk proces en valt buiten de garantie van Your Belt. 

  Advies
  Correcte zorg wordt aanbevolen: contact met lak, parfum of iets dat alcohol bevat kan schade veroorzaken. Als je jouw accessoire uit de buurt houdt van direct zonlicht, hitte, vochtigheid en water, gaat het langer mee. Blootstelling aan make-up, olie, kleurstoffen en donkere denim kan vlekken op het leer veroorzaken en moeilijk te verwijderen zijn. Bescherm jouw leer tegen water, want dit kan vlekken op de riem veroorzaken. Als jouw Your Belt riem nat wordt, dep het dan eenvoudig met een pluisvrije, absorberende doek van een lichte kleur.

  Om het beste uiterlijk voor langere tijd te behouden, raden we je aan blootstelling aan extreme temperaturen, schurende oppervlakken, vocht en op olie gebaseerde omstandigheden te vermijden.

  Garantie
  De Your Belt riem heeft een beperkte fabrieksgarantie van 2 jaar. De garantie gaat in op de datum van levering. De reparatie en vervanging van een Your Belt riem onder de fabrieksgarantie vormt geen compromis of verlenging van de garantieperiode. De garantie biedt voordelen die ook nog eens extra zijn en die jouw rechten als consument niet aantasten.

  Voordat er aan een Your Belt riem gewerkt kan worden, wordt er om een ​​aankoopbewijs gevraagd. Zonder dit bewijs worden alle uitgevoerde werkzaamheden in rekening gebracht tegen standaardtarieven. Alle Your Belt riemen zijn volledig gegarandeerd tegen defecten in materiaal of vakmanschap. Onze garantie dekt geen productschade die het gevolg kan zijn van abnormale slijtage, onopzettelijke schade veroorzaakt door de gebruiker, fouten als gevolg van opzettelijk of nalatig gebruik of enige andere behandeling. Alle reparaties of wijzigingen die zijn uitgevoerd door een derde partij, anders dan door Your Belt worden niet ondersteund door Your Belt. 

  Stop de Your Belt riem niet in een wasmachine of droogtrommel. Niet wringen, niet bleken, niet strijken en niet chemisch reinigen. De garantie dekt echter geen misbruik, dus eventuele problemen die optreden als gevolg van onjuist wassen of drogen, kunnen deze beperkte garantie ongeldig maken. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0