• Levertijd 2-3 werkdagen
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL & BE
 • Veilig betalen

4.8uit 10 beoordelingen


  Stichting Ambulance Wens

  Van iedere riem gaat €1 naar Stichting Ambulance Wens

  Kelly Weekers en John Ewbank Stichting Ambulance Wens

   

  Kelly Weekers en John Ewbank zijn de ambassadeurs van Stichting Ambulance Wens. De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance.

  Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is dus opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer (Stichting Ambulance Wens, 2020). Een gebeurtenis tijdens het werk van Kees Veldboer, ambulance chauffeur (en tevens oprichter van Stichting Ambulance Wens), werd de aanleiding voor de oprichting van Stichting Ambulance Wens.

  Andere voorbeelden van wat Stichting Ambulance Wens voor mensen met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting betekent, zijn bijvoorbeeld een bezoek aan het strand, een bezoek aan een naaste die zelf ook niet meer mobiel is of het bezoek aan een bepaalde plaats waar de patiënt bijzondere herinneringen aan heeft.

  Maar ook meer uitgebreide wensen zijn mogelijk om te realiseren. Hierbij valt te denken aan het maken van een boottocht, bezoek aan een concert, attractie etc. Vanzelfsprekend gebeurt dat alles onder begeleiding van professioneel ambulancepersoneel en een ambulance met comfortabele brancard (Stichting Ambulance Wens, 2020).

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0